meersenhuis buitenzicht1 SOp 1 oktober 2020 stopt de vzw Decanale Werken Brugge-Stad met de uitbating van het Meersenhuis. De uitbating wordt in concessie gegeven aan de vzw Footstep, een sociaal maatwerkbedrijf met horeca-afdeling. Footstep heeft een sterke sociale ingesteldheid. Zij zullen de uitbating in dezelfde lijn verder zetten.

Het goede nieuws is dat u voor al uw activiteiten en vergaderingen in het Meersenhuis bij hen terecht kan. De reservatie, het gebruik van de zaal en de catering is in hun handen. Het is logisch dat een externe traiteur niet meer mogelijk zal zijn. Ook alle drank wordt ter plaatse afgenomen.

Wij zijn zeker dat hun service en hun kwaliteit even optimaal zullen zijn. Vandaar ook ons vertrouwen om met Footstep van wal te steken. Iedereen is en blijft welkom in het Meersenhuis!

meersenhuis buitenzicht4 SWij danken vooral ook mevr. Erika Neels die jarenlang de reservaties regelde en gezorgd heeft – als een goede huismoeder! – voor de zaal en ook voor ieder die langskwam. Dank, beste Erika – ook samen met echtgenoot Wim – voor je goede service en je trouwe inzet al die voorbije jaren! Je bent en je blijft altijd welkom in het hart van onze gemeenschap.

Ook al is het parochiale landschap de laatste jaren fel gewijzigd, toch lijkt het ons evident dat het Meersenhuis haar sociale rol verder zal vervullen. En… ook de naam blijven we in alle fierheid behouden: ‘Meersenhuis’, een huis waar iedereen welkom is!

Deken Lieven                                                                                   

Om te reserveren bij Footstep voor het Meersenhuis:

dhr. Luc De Zaeyer, 0490/566 374

Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.    

 

 

Op Kerknetwebsite van bisdom Brugge is een rubriek met ‘veelgestelde vragen’ gepubliceerd, die de komende dagen wordt aangepast in functie van nieuwe richtlijnen van de overheid of de bisschoppenconferentie. Ze vullen ook aan met antwoorden op vragen die ze binnenkrijgen.

Ga naar de Veelgestelde vragen Coronamaatregelen van bisdom Brugge