Oktober is missiemaand en dus is onze missiewerking volop in de weer om terug geld in te zamelen voor onze verschillende projecten. De jaarlijkse confituurverkoop begint stilaan een vaste traditie te worden. Daar komt dit jaar ook een quizavond bij. Meer info vind je hier. missiewerking Tulay logo

BisschopLodeBisschop Lode reageerde op de Canvas-documentaire 'Godvergeten'. In deze vierdelige documentaire komen slachtoffers van seksueel misbruik van kinderen in de Kerk aan het woord. Zijn reactie lees je hier.  

Bonhoefferkring kl
In het najaar gaat de oecumenische Bonhoefferkring weer van start. Dit keer nemen pr. Stijn Vanhee en ds. Jannica de Prenter u mee op een theologische reis die zal gaan over het wezen van de kerk.

web poster lamb banner kl

Na succesvolle exposities in Mechelen en Bornem, komt de tentoonstelling 'Zie het Lam van God' in het najaar ook naar de Sint-Walburgakerk in Brugge. De tentoonstelling wil het religieuze verhaal achter het Lam Gods vertellen en doet dit aan de hand van Vlaamse primitieven, hedendaagse kunstwerken en muziek.

Wens je een gezellig babbeltje te slaan?
Iemand te ontmoeten om samen een gezelschapsspel te spelen?

Dan ben je elke dinsdag tussen 14.00 u. en 17.00 u. van harte welkom in het «Open Parochiehuis», Sint-Salvatorskoorstraat 8 in Brugge.

Ken je iemand kennen die daar deugd zou aan hebben, nodig die dan uit.

Herabo beeld 22 23 L 2K 0

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuws uit onze pastorale eenheid? Wil je regelmatig eens een inspirerend artikel of een deugddoend interview lezen met iemand uit de parochie? Wil je geen evenementen uit het bisdom missen? Of ben je op zoek naar wekelijkse artikels die je geloof verder kunnen verdiepen of juist af en toe in vraag stellen?

prayer klDe situatie in Oekraïne houdt iedereen bezig. Alle hulp is nu belangrijk voor de Oekraïners. Als pastorale eenheid willen we ook ons steentje bijdragen. We zetten in op gebed en ook op solidariteit door goederen en geld in te zamelen om de vluchtelingen uit Oekraïne te helpen.wit break